Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)
Πώς γίνομαι συνδρομητής;

Πατήστε στην ένδειξη ''εγγραφή'' που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα εγγραφής νέου συνδρομητή.
Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά).
Όλοι οι συνδρομητές εισέρχονται στην f-anazitisi χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά τους (e-mail / κωδικός πρόσβασης).

Πρέπει να θυμάμαι τον κωδικό ασφαλείας της φόρμας εγγραφής;

Ο κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στη φόρμα εγγραφής, στο βήμα 1, είναι ένας τετραψήφιος αριθμός που πρέπει να συμπληρωθεί μόνο για να προχωρήσει ο συνδρομητής στο επόμενο βήμα. Δεν χρειάζεται να τον θυμάστε, δεν αποτελεί διαπιστευτήριο για την εισαγωγή σας στην f-anazitisi.

Τι θα πρέπει να κάνω εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρώσω την εγγραφή μου και θέλω να κάνω εκ νέου εγγραφή;

Από τη στιγμή που έχετε συμπληρώσει τα διαπιστευτήριά σας (e-mail & κωδικός πρόσβασης) στη φόρμα εγγραφής, δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση ως νέος συνδρομητής χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα της f-anazitisi, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία (αρχική σελίδα-επικοινωνία).

Δεν έχω e-mail, μπορώ να γίνω συνδρομητής στην f-anazitisi;

Για να γίνετε συνδρομητής είναι απαραίτητο να έχετε e-mail.

Πρέπει να κάνω εγκατάσταση κάποιου προγράμματος, για να μπορώ να εισέρχομαι στην f-anazitisi;

Η f-anazitisi είναι site και όχι κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεται εγκατάσταση. Ως συνδρομητής μπορείτε να εισέρχεστε στην f-anazitisi από οποιονδήποτε υπολογιστή επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σύνδεση Internet.

Τι πρέπει να κάνω όταν λήξει η συνδρομή μου;

Πριν λήξει η συνδρομή σας, η ομάδα της f-anazitisi θα έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί σας, για να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.

Πώς θα ενημερώνομαι για τις νέες πληροφορίες με τις οποίες εμπλουτίζεται η f-anazitisi και πώς θα έχω πρόσβαση σε αυτές;

Οι συνδρομητές της f-anazitisi μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις νέες θεματικές ενότητές της από τη σελίδα "τα νέα μας". Η πρόσβαση στις νέες πληροφορίες είναι άμεση σε όλους τους συνδρομητές.